Registrer din maskin og få din rabatt på 2x 150

Tassimo-NO:/Content Pages/Brewer Registration Overlay/image_EU.png

Siste omtaler

Chai Latte
Chai Latte
31
Anbefaler denne!
Jeg elsker chai latte, og etter å se at det ikke var så voldsomt bra kritikk på denne var jeg litt nervøs, men jeg syntes denne var ganske så god! Rik og nydelig smak med god lukt som varmer. Kan være jeg heller oppi litt melk for å roe varmen. En veldig god Chai Latte for å være ferdig disk versjon. Jeg har laget mye Chai Latte fra bunnen av og ifra pose. Så er godt vant til flere versjoner kan du si. Denne er som sagt da slettes ikke dårlig! Nå er ikke jeg klar over hvordan denne var 'før' ser ut som det er der problemet for mange ligger, men jeg er hvertfall veldig fornøyd!
25.09.2017
Henrik
Evergood Classic
Evergood Classic
28
Fantastisk god på smak
God aroma og passe sterk. Alltid god kaffe. Anbefales til alle som liker litt sterk kaffe.
18.03.2017
KaffeGuri1
Evergood Dark Roast
Evergood Dark Roast
5
Nærmest perfekt kaffe
Vi har prøvd de fleste kaffetypene på flere kaffemaskiner. Dolche Gusto, Nespresso, og Tassimo. Min far er sær på kaffe. Jeg får ikke tulle med hans kaffe og jeg ha servert han mange kaffekopper fra kapselmaskiner og han er aldri fornøyd. Så kom denne kaffen til Tassimo. Jeg serverte pappa uten å si noe hvor den kom fra. Han sier: Har du gitt opp kapselmaskin-prosjektet nå og innsett at du ikke finner god kaffe på maskin? Jeg godtet meg da jeg kunne fortelle at jo, dette er kapselkaffe :D Denne er GOD! Vi kjøper ingen annen kaffe enn denne nå.
25.11.2016
Jeanett
Gevalia Dark Roast
Gevalia Dark Roast
8
Beste kaffe jeg har funnet til TASSIMO
Dette er den beste kaffen med god fylde og fint skum jeg har funnet til TASSIMO. Har forsøkt mange typer som skal være fyldige. men dette er den klart beste!
24.08.2016
Knerteaux
Gevalia Cappuccino
Gevalia Cappuccino
9
Nydelig
Denne synes jeg er veldig god, med en teskje sukker er den perfekt.
10.01.2016
Idsa
Gevalia Café au Lait
Gevalia Café au Lait
4
Perfekt pulverkaffe-med-melk
Passer flott i min favorittkopp og med litt søtt i er den det trygge, gode valget når man vil ha en mild klassisk kaffe med melk i.
28.04.2015
Siw
Cadbury Varm Sjokolade
Cadbury Varm Sjokolade
2
Bedre uten pulver
Jeg har drukket Cadbury før, men da kom den med to kapsler; en med sjokolade og en med melk. Jeg syns denne kombinasjonen ga et bedre resultat.
27.04.2015
Makub94
Carte Noire Café Long Délicat
Carte Noire Café Long Délicat
4
Carte Noire Café Long Délicat
Den er som Navnet 'Délicat', min favoritt sån senere på dagen, den har mye smak, en skikkelig kose kaffe. (Skår: 10 av 10).
29.01.2015
LiquidMadness
Carte Noire Café Long Aromatique
Carte Noire Café Long Aromatique
4
Fyldig og syrlig smak
Dette er en kaffe som er rik på smak. Den er fyldig og er litt syrligere enn de andre. En anelse "fruktighet"? En favoritt, anbefales.
14.12.2014
Spresso
Carte Noire Espresso Classic
Carte Noire Espresso Classic
4
Min favoritt
Bruker denne som basis for Americano, da jeg ikke liker så sterk kaffe. Dessverre ikke mange butikker som har den, men finner den av og til på Elkjøp.
07.12.2013
Terje