Min handlekurv 0,00 kr
MINI BASKET
Det er for øyeblikket ingen artikler i handlevesken din

Siste omtaler

Chai Latte
Chai Latte
31
Anbefaler denne!
Jeg elsker chai latte, og etter å se at det ikke var så voldsomt bra kritikk på denne var jeg litt nervøs, men jeg syntes denne var ganske så god! Rik og nydelig smak med god lukt som varmer. Kan være jeg heller oppi litt melk for å roe varmen. En veldig god Chai Latte for å være ferdig disk versjon. Jeg har laget mye Chai Latte fra bunnen av og ifra pose. Så er godt vant til flere versjoner kan du si. Denne er som sagt da slettes ikke dårlig! Nå er ikke jeg klar over hvordan denne var 'før' ser ut som det er der problemet for mange ligger, men jeg er hvertfall veldig fornøyd!
25.09.2017
Henrik
Gevalia Espresso
Gevalia Espresso
5
Fantastisk!
Jeg har egentlig aldri likt kaffe, men jeg har begynt å leke litt med forskjellige kaffevarianter i det siste, og denne er helt fantastisk! Jeg tror jeg bare har fått avsmak på kaffe fordi jeg har forbundet det som bittert kokt vann, men denne er absolutt ikke det! Skikkelig smaksfull, dyp og rund smak, skulle aldri trodd det var kapselkaffe. Har ofte brukt å lage iskaffe med denne. Stor kopp, 1 kapsel i maskina, tilsette 1tsk sjokoladepulver, 1tsk sukker, litt melk og la den stå i kjøleskapet litt, så har du en gull hverdags"is"kaffe!
08.06.2017
Martine
Gevalia Ebony
Gevalia Ebony
3
God og ordentlig kaffe smak!
Etter at Indonesian Lava og Latin Sunset (heldigvis tilbake nå som Amazonas) ble tatt ut har jeg slitt med å finne en kaffe som smaker nok. Så når jeg fant denne, først i Sverige og smakte den var det litt sånn, YES, endelig en ordentlig drikkendes kaffe igjen. Anbefales for de som liker kaffe med mye smak, og det er akkurat en passelig kopp.
30.03.2017
Nemi1983
Evergood Classic
Evergood Classic
28
Fantastisk god på smak
God aroma og passe sterk. Alltid god kaffe. Anbefales til alle som liker litt sterk kaffe.
18.03.2017
KaffeGuri1
Evergood Dark Roast
Evergood Dark Roast
5
Nærmest perfekt kaffe
Vi har prøvd de fleste kaffetypene på flere kaffemaskiner. Dolche Gusto, Nespresso, og Tassimo. Min far er sær på kaffe. Jeg får ikke tulle med hans kaffe og jeg ha servert han mange kaffekopper fra kapselmaskiner og han er aldri fornøyd. Så kom denne kaffen til Tassimo. Jeg serverte pappa uten å si noe hvor den kom fra. Han sier: Har du gitt opp kapselmaskin-prosjektet nå og innsett at du ikke finner god kaffe på maskin? Jeg godtet meg da jeg kunne fortelle at jo, dette er kapselkaffe :D Denne er GOD! Vi kjøper ingen annen kaffe enn denne nå.
25.11.2016
Jeanett
Gevalia Dark Roast
Gevalia Dark Roast
8
Beste kaffe jeg har funnet til TASSIMO
Dette er den beste kaffen med god fylde og fint skum jeg har funnet til TASSIMO. Har forsøkt mange typer som skal være fyldige. men dette er den klart beste!
24.08.2016
Knerteaux
Gevalia Cappuccino
Gevalia Cappuccino
9
Nydelig
Denne synes jeg er veldig god, med en teskje sukker er den perfekt.
10.01.2016
Idsa
Gevalia Café au Lait
Gevalia Café au Lait
4
Perfekt pulverkaffe-med-melk
Passer flott i min favorittkopp og med litt søtt i er den det trygge, gode valget når man vil ha en mild klassisk kaffe med melk i.
28.04.2015
Siw
Cadbury Varm Sjokolade
Cadbury Varm Sjokolade
2
Bedre uten pulver
Jeg har drukket Cadbury før, men da kom den med to kapsler; en med sjokolade og en med melk. Jeg syns denne kombinasjonen ga et bedre resultat.
27.04.2015
Makub94
Gevalia Latte Macchiato
Gevalia Latte Macchiato
7
God varm drikke
Fyldig og god latte, med rik smak. Skummet er godt og mye av.
23.04.2015
Telu