For at registreringen skal gå greit og for å motta to kupongkoder verdt 300 NOK trenger du enten kundenummeret eller serienummeret. Ta en kikk på informasjonen nedenfor for å finne ut hvilken du trenger.

Ditt serienummer

Hvis denne brosjyren lå i boksen till din maskin, legg da in ditt serienummer.

Tassimo-NO:/Content Pages/Brewer Registration Help Page/login_info_right.gif

Hvor finner du serienummeret.

Serienummeret finnes på undersiden av din TASSIMO maskin eller bak vanntanken. Skriv ned nummeret du finner på merket og fyll det inn i boksen for registrering. Om du har problemer med å finne nummer, ring TASSIMO support på 800 17 073 og de vil kunne hjelpe deg videre.

Varför är det viktigt

Det er mange grunner til at du burde gjøre dette. Du får for eksempel en rabattkode du kan bruke når du handler i vår nettbutikk. Ved bruk av denne koden får du 150 NOK i rabatt når du handler produkter i nettbutikken. I tillegg vil du få nyheter, rabatter, mulighet til å delta i konkurranser og andre gode tilbud tilgjengelig for myTASSIMO medlemmer.

Ditt kundenummer (client number).

Om denne brosjyren lå i boksen maskinen kom i, da kan du slå inn ditt kundenummer som vist under.

Tassimo-NO:/Content Pages/Brewer Registration Help Page/login_info_left.jpg

Hvor finner du ditt kundenummer (client number).

Du finner kundenummeret (client number) i din registreringsbrosjyre som kom sammen med din maskin. Hvis du ikke kan finne den, ta kontakt med TASSIMO Support på 800 170 73, og de vil kunne hjelpe deg videre.

Hvorfor er dette viktig.

Det er mange grunner til at du burde gjøre dette.Du får for eksempel en rabattkode med du kan bruke når du handler i vår nettbutikk. Ved bruk av denne koden får du150 NOK i rabatt når du handler i nettbutikken. I tillegg vil du få nyheter, rabatter, mulighet til å delta i konkurranser og andre gode tilbud tilgjengelig for myTASSIMO medlemmer.