Min handlekurv 0,00 kr
MINI BASKET
Det er for øyeblikket ingen artikler i handlevesken din

Avkalking av maskinen

Å avkalke maskinen din kommer til å holde den i tipp topp stand, slik at den kan fortsette med å lage dine favoritt-høykvalitetsdrikker. TASSIMO forteller deg når maskinen trenger å avkalkes ved å tenne den røde avkalkingslampen.

CADDY

TASSIMO avkalkingstabletter av BOSCH

TASSIMO Descaling Tablets by BOSCH

Hold din TASSIMO-maskin i perfekt stand med våre avkalkingstabletter. Hver tablett fjerner kalk, kalkrester og kalkavleringer fra din maskin slik at den forblir i perfekt stand til å kunne lage nydelige drikker i mange år. Vi anbefaler at du behandler din maskin med TASSIMO avkalkingstabletter når det røde avkalkingslyset lyser på maskinen.

Pakken inneholder:
4 x avkalkingstabletter for to avkalkingsbehandlinger

Denne maskinen har en automatisk avkalkingssyklus. Se instruksene trinn for trinn.

 • Trinn 1/16

  Trinn 1/16

  Maskinen vil gi beskjed om når den må avkalkes ved å tenne den røde avkalkingslampen . Først fjerner du vanntanken fra siden av maskinen og tømmer ut eventuelt vann fra den.
 • Trinn 2/16

  Trinn 2/16

  Fyll vanntanken opp til avkalkingsmerket (500 ml) og tilsett avkalkingsmiddel i henhold produsentens anvisninger. Klikk her for å lære mer om avkalking. Kontroller at avkalkingsmiddelet er helt oppløst i vannet før du fortsetter.
 • Trinn 3/16

  Trinn 3/16

  Sett vanntanken tilbake på plass ved å holde den litt på skrå og skyve den i posisjon til den klikker på plass.
 • Trinn 4/16

  Trinn 4/16

  Åpne bryggeenheten ved å løfte håndtaket og skyve det opp, og sett deretter inn en egnet beholder (min. 500 ml) under der drikken kommer ut av maskinen. Ta ut den gule service-T DISC-en fra rommet på siden av maskinen og legg den i T DISC-holderen i maskinen med strekkoden ned.
 • Trinn 5/16

  Trinn 5/16

  Lukk bryggeenheten ved å først ta den ned og deretter trykke håndtaket bestemt mot maskinen til du hører et klikk. Den oransje statuslampen vil blinke én gang for å indikere at bryggeenheten er klar og den røde avkalkingslampen vil forbli tent.
 • Trinn 6/16

  Trinn 6/16

  Det er viktig å holde inne start-/stopp-knappen i minst 5 sekunder for å starte avkalkingsprogrammet. Deretter starter avkalkingsprogrammet, og avkalkings- og status -lampene vil blinke. Prosessen tar ca. 30 minutter mens avkalkingsmiddelet pumpes sakte gjennom systemet og deretter renner ut i beholderen inntil vanntanken er nesten tom. Det er alltid litt vann igjen i tanken. Merk: Merk: Hvis prosessen bare tar noen minutter, kan det hende du har kjørt en rengjøringssyklus ved en feil – maskinen vil ikke være helt avkalket og den røde avkalkingslampen vil fortsette å lyse. Hvis dette skjer, må du gå tilbake til trinn 5.
 • Trinn 7/16

  Trinn 7/16

  Etter ca. 30 minutter, når avkalkingsmiddelet har passert gjennom systemet, vil statuslampen lyse kontinuerlig for å indikere at det første trinnet av prosessen er fullført.
 • Trinn 8/16

  Trinn 8/16

  Hell ut det brukte avkalkingsmiddelet, og sett beholderen på plass igjen der drikken kommer ut av maskinen.
 • Trinn 9/16

  Trinn 9/16

  Fjern vanntanken fra siden av maskinen, og skyll grundig for å fjerne eventuelle spor av avkalkingsmiddelet. Fyll opp vanntanken med kaldt, friskt vann, opp til max-merket.
 • Trinn 10/16

  Trinn 10/16

  Sett beholderen tilbake under drikkeutløpet.
 • Trinn 11/16

  Trinn 11/16

  Trykk kort på start-/stopp-knappen for å kjøre rengjøringssyklusen. Under rengjøringssyklusen blinker den oransje statuslampen og maskinen fyller varmt vann i beholderen.
 • Trinn 12/16

  Trinn 12/16

  Når rengjøringsprosessen er fullført, tømmer du beholderen og setter den tilbake under uttaket. Gjenta trinn 11 og 12 tre ganger for å sørge for at avkalkingsmiddelet skylles fra maskinen.
 • Trinn 13/16

  Trinn 13/16

  Åpne bryggeenheten og fjern service-T DISC-en fra T DISC-holderen. Vær forsiktig, siden T DISC-en kan være varm.
 • Trinn 14/16

  Trinn 14/16

  Lukk bryggeenheten og legg service T DISC-en tilbake i oppbevaringsrommet på siden av maskinen.
 • Trinn 15/16

  Trinn 15/16

  Fyll vanntanken med kaldt, friskt vann, opp til Max-merket, og sett den tilbake på maskinen.
 • Trinn 16/16

  Trinn 16/16

  TASSIMO-maskinen er nå avkalket og klar til bruk.