Registrer din maskin og få din rabatt på 2x 150

Tassimo-NO:/Content Pages/Brewer Registration Overlay/image_EU.png

Min handlekurv
MINI BASKET
Det er for øyeblikket ingen artikler i handlevesken din
Espresso Biscotti
  • Tilberedningstid: 45 minutter
  • Porsjoner: 40
  • 1 TASSIMO Gevalia Espresso T DISC
  • 250 g mel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 1 egg
  • 150 g sukker
  • 1 ts sitronskall , fint revet
  • 25 g mandelpulver
  • 25 g malte mandler
  • 50 g hele mandler
  • 1 Forvarm ovnen til 180 °C (varmluftsovn). Lag en TASSIMO Gevalia Espresso med din TASSIMO-maskin og la den avkjøles.
  • 2 Mens du venter på at kaffen avkjøles, bland mel, bakepulver og salt godt sammen. Skill eggehviten fra eggeplommen. Pisk eggehviten stiv. Bland eggeplomme, sukker, sitronskall og TASSIMO Gevalia Espresso sammen med mel/salt/bakepulver-blandingen. Bland alle ingrediensene sammen til de er smuldrete ved hjelp av elektrisk mikser.
  • 3 Vend inn de stive eggehvitene i blandingen ved hjelp av den elektriske mikseren. Tilsett mandler litt etter litt. Lag ruller ca. 3 cm tykke på en melet overflate. Hvis deigen kleber, tilsett litt mer mel. Plasser rullene på et stekebrett med bakepapir. Stek i ca. 20 minutter i forvarmet ovn.
  • 4 Ta rullene ut av ovnen og skjær dem i ca. 1 til 2 cm tykke skiver direkte på stekebrettet ved hjelp av en skarp kniv. Pass på å ikke brenne deg! La det være igjen litt plass mellom hver skive og stek dem i ytterligere 5 minutter. La biscotti-brikkene avkjøles og prøv dem sammen med din foretrukne kopp med TASSIMO Gevalia-kaffe. Du kan prøve å ha i kanel eller kardemomme i denne oppskriften for å variere smaken.

Produkter som brukes i denne oppskriften: