INFORMASJONSKAPSLER OG NETTSIDESPORING

 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler, som er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din. Dette gjør det mulig for oss å kjenne igjen datamaskinen din neste gang du besøker siden. Hvis du bruker en elektronisk handlevogn, gjør informasjonskapslene det mulig for oss å holde orden på produktene du kjøper. Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan du se i hjelpefilen for nettleseren din for å lære hvordan du kan blokkere alle informasjonskapsler eller motta en advarsel før en informasjonskapsel lagres på datamaskinen din. Du bør imidlertid være klar over at det kan hende du ikke vil kunne benytte deg av alle funksjonene på denne nettsiden hvis du blokkerer informasjonskapsler.

Når du besøker denne nettsiden for å bla gjennom, lese eller laste ned informasjon, samler og lagrer vi bestemt besøksinformasjon om deg, for eksempel navnet på domenet og verten du har tilgang til Internett gjennom, IP-adressen til datamaskinen du bruker, datoen og klokkeslettet du besøkte nettsiden og Internett-adressen til nettsiden som inneholdt en eventuell direkte lenke til denne nettsiden. Vi bruker denne informasjonen til å registrere trafikken på siden og gjøre siden mer nyttig. 

 

Barn

Vi anbefaler på det sterkeste at foreldre tar en aktiv rolle når det gjelder barnas aktivitet på Internett. Generelt forsøker JDE ikke å samle inn personlige opplysninger fra barn og heller ikke kommunisere med barn. I tilfelle vi likevel trenger å kommunisere med et barn, vil vi forsøke å gi foreldrene eller eventuell verge en rimelig mulighet til å samtykke før vi bruker barnets personlige opplysninger, bortsett fra der vi bare svarer på barnets spørsmål eller behandler en forespørsel fra barnet.

Endringer 

 Fra tid til annen kan det komme endringer i personvernreglene for TASSIMO. Vi oppfordrer deg derfor til å lese gjennom disse personvernreglene med jevne mellomrom. Ble sist endret 6. juli 2015.  

Spørsmål og tilbakemeldinger

Send oss gjerne spørsmål og kommentarer om personvern til privacy@jdecoffee.com.

Videre kan du når som helst be om å få se dine personlige opplysninger og be om at opplysningene rettes og/eller slettes, i tilfelle opplysningene ikke er korrekte eller er irrelevante for de nevnte formålene. For disse formålene kan du kontakte JACOBS DOUWE EGBERTS NORGE AS på mail: TASSIMOdanmark@jdecoffee.com og oppgi navnet ditt, selskapet ditt og adresse.