Min handlekurv 0,00 kr
MINI BASKET
Det er for øyeblikket ingen artikler i handlevesken din

TASSIMO AMIA

Våre TASSIMO-maskiner har en brukervennlig intelligent strekkodeteknologi, som betyr at du kun trenger å trykke på en enkelt knapp for å få en perfekt kopp kaffe. Les nedenfor for å finne ut mer om våre maskinfunksjoner.

TASSIMO AMIA funksjoner

Maskinfunksjoner

 • Utskiftbart fargesett

  Utskiftbart fargesett

  Gjør kjøkkenet ditt komplett med TASSIMO Amia kaffemaskin. Separat tilbehørsett (inneholder koppholder og deksel) er også tilgjengelig i et spennende utvalg av farger. Velg farge, sett inn, og beundre. Fargesett er tilgjengelig i: jordbærrød, mintblå, limegrønn og hasselnøttbrun.
 • Dimensjoner

  Dimensjoner

  Høyde: 27,8 cm
  Bredde: 29,8 cm
  Dybde: 19,9 cm
 • Lager drikken automatisk ved å trykke på en knapp

  Lager drikken automatisk ved å trykke på en knapp

  TASSIMO-maskiner forbereder drikke helt automatisk med ett trykk på en knapp, takket være Intellibrew™-teknologien. Hver T Disc har en strekkode som inneholder informasjon om mengden vann, traktetid og den nøyaktige temperaturen som kreves for å gjøre den perfekt. Maskinen skanner T DISC-strekkoden og forbereder hver kopp perfekt, hver eneste gang.
 • Automatisk regngjørings- og avkalkingsprogram

  Automatisk regngjørings- og avkalkingsprogram

  Maskinene kan lett rengjøres, takket være det automatiske rengjørings- og avkalkingsprogrammet. Maskinen vil gi deg beskjed når det er nødvendig å avkalke den ved at avkalkingsikonet tennes.
 • Avtakbar og justerbar koppholder

  Avtakbar og justerbar koppholder

  Høyden på koppholderen kan justeres for små, middels og store kopper. For svært store kopper eller reisekopper kan koppholderen fjernes helt.
 • 
Energisparende auto-av

  Energiebesparende automatische uitschakelfunctie

  Går automatisk tilbake til standby-modus etter hver bryggesyklus for å spare energi.
 • Praktisk talt ingen oppvarmingstid

  Praktisk talt ingen oppvarmingstid

  Takket være den innovative oppvarmingsteknologien, er det nesten ingen oppvarmingstid, slik at du kan brygge drikken din med en gang. Putt en T DISC kapsel i maskinen, trykk på start/stopp-knappen, og så er det gjort. Det har aldri vært enklere å kose seg med deilig, varm drikke!
 • Avtagbar vannbeholder

  Avtagbar vannbeholder

  Med XL-vannbeholderen kan du brygge så mange drikker på rad du bare vil. Optimal for å kunne lage alles favorittdrikker ... selv når du får uventede gjester!