Min handlekurv 0,00 kr
MINI BASKET
Det er for øyeblikket ingen artikler i handlevesken din
Med TASSIMO kan du drikke verdens mest elskede drikker hjemme! Hver og en vil garantert gjøre hverdagsøyeblikk litt mer spesielle. Enten du eller familien din føler for en skummende cappuccino eller en lindrende urte-te, kan alle finne sin favorittdrikk! Du får perfekt resultat hver gang, kun ved å trykke på en knapp, takket være vårt mangfoldige utvalg av merker.
Kjøp nå
Gode Drikker fra kjente merkevarer

Opplev Twinings-te på sitt beste!

I over 300 år har Twinings’ lidenskap for perfeksjon inspirert te-drikkere over hele verden. Mer enn bare en del av en daglig rutine. Du finner en Twinings-te for enhver sinnsstemning eller anledning.
I en tid da kaffe var kongen var det en mann, Thomas Twining, som gikk mot strømmen for å dele sin lidenskap for te. Lidenskapen forvandlet en lite kjent drikke til nasjonens favorittdrikke. Twinings’ historie begynte i 1706. På den tiden var de mest populære drikkene i England kaffe, gin og øl - til og med til frokost! Selv om det hadde blitt drukket te i Kina i tusenvis av år, hadde det bare nylig blitt importert til England, og det var mange som var skeptiske. En mann som var sikker på at te kunne bli populærtt var Thomas Twining. Han hadde fått nok av å drikke øl om morgenen, og begynte å selge te fra kaffehuset sitt på Londons Strand. Han lovte å bare selge de beste kvaliteter og varianter. Løftet gav ham (og teen hans) mange tilhengere - deriblant Jane Austen og Charles II. I dag har Twinings mange varianter, og våre teer drikkes over hele verden.

Kjøp nå
Twinings

Kenco

Gjør det beste ut av hvert kaffeøyeblikk med Storbritannias mest berømte kaffemerke. Kenco coffee er et av de ledende kaffemerkene i Storbritannia. De går tilbake til 1923, når en gruppe kenyanske kaffedyrkere etablerte Kenya Coffe Company for å distribuere kaffebønner av høy kvalitet til Storbritannia. Takket være Kencos forpliktelse til å kjøpe 100 % av sine kaffebønner fra plantasjer som er Rainforest Alliance Certified™, kan du kose deg med den perfekte kafeopplevelsen hjemme, samtidig som du gjør ditt for å hjelpe både kaffedyrkere og miljøet.

Kjøp nå
Kenco

Cadbury - Storbritannias favorittkakao!

Cadbury er en av Storbritannias mest elskede drikker. Navnet Cadbury er i UK synonymt med kvalitetssjokolade. En fløyelsaktig og kremet varm sjokolade ... som garantert vil få deg til å smile! Cadbury er Storbritannias favorittprodusent av sjokolade, men Cadbury-historien begynte med kakao. I 1824 åpnet John Cadbury en butikk som blant annet solgte kakao og kokesjokolade som han laget selv med støter og morter. Innen 1842 solgte han seksten forskjellige kokesjokolader med navn som "Churchman's Chocolate", "Spanish Chocolate"", og "Fine Brown Chocolate".

I 1861 ga John virksomheten fra seg til sønnene George og Richard. De hadde sterk tro på å forbedre forholdene til de ansatte, og George uttalte at "ingen mann burde tvinges til å bo et sted hvor roser ikke kan vokse". George gikk i vei med å bygge den berømte "fabrikken i en hage" i Bourneville, og Cadbury ble berømt for å være en god arbeidsgiver. I dag er Cadburys kakao Fairtrade-sertifisert, noe som sørger for rettferdige lønninger for alle våre kakaoleverandører.

Kjøp nå
Cadbury

Milkas behagelige smak - En av verdens mest berømte sjokolader

Philippe Suchard, en lidenskapelig sveitsisk sjokolademaker med en visjon om å gjøre sjokolade tilgjengelig for alle, åpnet sitt første konfekteri i 1825. I 1901 så vårt legendariske merke Milka verden - en 100 g plate i en lilla innpakning med alpeomgivelser og en ku. Navnet ble skapt ved å bruke to ord som er essensielle for produktet: melk (milch) – kakao (cacao). Siden den gang har flere og flere mennesker blitt forelsket i "den mykeste sjokoladen laget av melk fra alpene".

Den lilla kuen ble skapt i 1972 og har blitt ett av de mest elskede og berømte merkevareikonene i Europa. Lila, som hun ofte kalles, er så populær at i noen land maler barna kuer lilla. I 2012 feiret Milka sitt 111-årsjubileum, og tilbød forbrukere over hele Europa spesielle produkter og merkevareopplevelser.

Kjøp nå
Milka

Den herlige smaken av Jacobs - Ett av de mest elskede kaffemerkene i Tyskland

Latte Macchiato? Espresso? Med Jacobs kan alle finne sin egen favorittkaffe. Jacobs hadde sin spede begynnelse til 1895 i Tyskland. Det var da den 26 år gamle Johan Jacobs åpnet en spesialbutikk for kaffe i Bremen. Den tiltalende aromaen og deilige smaken er perfekt å servere venner og familie, uansett anledning!

Kjøp nå
Jacobs

Hva er kaffe på svensk?

Siden 1853 har Gevalia samlet folk rundt en deilig kaffekopp, over hele Norden.

Gevalia har opprettholdt de kompromissløse standarder som ble fastsatt av Victor Theodor Engwall, som grunnla Gevalia. Engwall åpnet sin virksomhet i den lille kystbyen Gävle i Sverige, og hadde som mål å importere kun de beste kaffebønnene i verden. Kaffekjennere fant fort ut at hvis man ville ha god kaffe, så kjøpte man den fra Victor. Virksomheten vokste raskt, og Gevalia ble den offisielle kaffeleverandøren til Det kongelige svenske hoff. Fra klassisk kaffe til eksotiske varianter, Gevalia tilbyr en kaffe for enhver smak. Rik men aldri bitter, begynn dagen med den forlokkende aromaen til svenskenes favorittkopp, perfekt tilpasset den nordiske gane!

Kjøp nå
Gevalia