Maskiner

Sorter etter

Oppdag TASSIMO-maskinene: rimelige kaffemaskiner

Møt familien med TASSIMO-kaffemaskiner. Er du på jakt etter en kaffemaskin som kan servere flere typer varme drikker? Da er en TASSIMO-maskin det riktige valget! Smart, kompakt og enkel å bruke. Alle TASSIMO-maskinene er laget av Bosch, som er kjent for kvalitet og innovasjon. Intellibrew™ -teknologien gjør kaffemaskinen smart. Ved å lese av strekkoden på T DISC-en, vet TASSIMO-maskinen nøyaktig hvordan den skal lage den perfekte drikken. Klar med et knappetrykk! Slutt på plunderet med å måle riktig melkemengde eller stille inn temperaturen.

Hvilken TASSIMO-maskin passer for deg?

TASSIMO tilbyr et bredt utvalg av maskiner til kaffe og andre varme drikker. Hvilken modell bør du velge? TASSIMO MY WAY, TASSIMO VIVY eller TASSIMO SUNY? TASSIMO MY WAY gir drikken din et personlig preg. Du kan lage dine egne innstillinger. Leter du etter en kompakt kaffemaskin? Da er TASSIMO VIVY den rette for deg! TASSIMO SUNY er den enkleste maskinen.

Hvordan bruker jeg TASSIMO?

Alle TASSIMO-maskinene er enkle å bruke. Enten du velger den innovative TASSIMO MY WAY eller TASSIMO SUNY, vil alle kunne brygge den varme drikken de liker best. Først kjøper du T DISCS, disse er kompatible med alle TASSIMO-maskinene. Har du allerede T DISCS? Da velger du bare en T DISC og setter den inn i maskinen. Sett en kopp eller et krus på koppholderen. Trykk på knappen, så vil drikken være klar i løpet av sekunder.